Arrangementer og vigtige datoer

Som elev kan du se vores månedskalender på Lectio – og holde dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner og meget, meget andet Aalborghusliv. 

Kappestrid #2 fredag den 15. november

Fredag den 15. november bliver anden kappestrid afholdt denne gang i høvdingebold. 3.z vandt årets første kappestrid i fodbold, mon de vinder endnu engang? 🙂 Efter kappestriden er der fredagscafé, hvor hyggen kan fortsætte.  

Julefest fredag den 13. december

Den årlige julefest afholdes i år fredag d. 13 december (GYS!). Til denne fest er også 4.g’ere hjertelig velkomne, og det vil glæde os at gense så mange som muligt. Læs som altid mere på vores Facebook-side om festen. 

Juleafslutning i Budolfi den 20. december

Fredag den 20. december holder vi traditionen tro juleafslutning i Budolfi Kirke. Det er en utrolig hyggelig måde at afslutte året på, hvor bl.a. vores meget dygtige musikelever optræder med smuk sang i den smukke Kirke. Første dag efter ferien er mandag den 6. januar 2020. 

Åbent Hus Eliteidræt den 8. januar kl. 19.00

Dyrker du idræt på eliteniveau, og tænker du på at tage en stx eller hf næste år? Så kom til Åbent Hus og hør, hvorfor Aalborghus Eliteidræt er en god løsning for dig, og bliv klogere på, hvordan din gymnasietid vil se ud hos os med uddannelse og idræt i balance. 

ÅBENT (Aalborg)HUS den 16. januar kl. 19.00

Tænker du på at tage en stx eller hf næste år? Så kom til Åbent Aalborghus og bliv klogere på, hvordan din gymnasietid vil se ud hos os. Alle er velkomne. Vi starter med en fælles velkomst i hallen kl. 19.00, hvorefter det er muligt at gå rundt på skolen og snakke med lærere og elever. 

Lukket teaterforestilling den 25. februar

Også i år kan vi byde samtlige elever med deres familier til en festlig aften i Aalborg Teater, og i år er valget faldet på krimi-dramaet ”Forbrydelse og straf” af Fjodor Dostojevskij. Billetterne koster kun 80,- og kan købes via mobile pay 137966 med angivelse af elevens NAVN og KLASSE.