Arrangementer og vigtige datoer

Se vores
månedskalender på Lectio

– og hold dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner, og meget, meget andet Aalborghusliv.

 

 

Ned i dybet

den 9. maj

Festdag på Aalborghus Gymnasium for de kreative elever, der har dramatik og billedkunst. Billedkunsteleverne udstiller deres eksamensprojekter og dramatikeleverne opfører deres afsluttende forestilliger. Festen er for eleverne samt familie og venner. Gratis entré – Der sælges snacks og drikkevarer i cafeén.

Forårskoncert

den 19. april

Som de foregående år afholdes der forårskoncert. Koncerten finder sted d. 19/4 kl. 19.00. I løbet af aftenen kan der høres et bredt udsnit af den musik, der til daglig fylder vores skole – pop, rock, klassisk og selvfølgelig møde masser af skønne elever. Invitationen kan findes her: 2018 Velkommen til Forårskoncert på Aalborghus

Jubilæumsarrangement den 9. juni

Den 9. juni er vi vært ved en hyggelig eftermiddag for dig, der har hhv. 25, 40 og 50 års jubilæum her på Aalborghus, hvor du har mulighed for at gense dine klassekammerater, få en rundvisning på skolen og få taget et nyt klassebillede. Læs mere om arrangementet her og følg med på vores Facebook-side her.

Dimission den 29. juni

Fredag den 29. juni 2018 kl. 10.00 holder vi dimission for alle vores nyudklækkede stx- og hf-dimittender. Det er en festdag, hvor venner og familie fejrer dagen i hallen med overrækkelse af eksamensbeviser og uddeling af diverse legater.