Arrangementer og vigtige datoer

Som elev kan du se vores månedskalender på Lectio og holde dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner og meget, meget andet Aalborghusliv.

Gymnasiet lukket til mandag den 13. april

Grundet påbud fra myndighederne vedrørende Coronavirussen er Aalborg Gymnasium lukket fra torsdag morgen og frem til mandag d. 13/4. Al undervisning vil i stedet foregå virtuelt: Det vil altså sige, at undervisningen ikke er aflyst, men at elever skal følge med på Lectio, hvor de vil få nærmere besked fra deres lærere.

Forårskoncert den 23. april

Torsdag den 23. april kl. 19.00 inviteres I alle til årets Forårskoncert i Festsalen på Aalborghus. Programmet lyder på et bredt udvalg af den musik, der til daglig fylder vores skole inden for pop, rock og klassisk. Koncerten er gratis, og alle er velkomne.

Jubilæumsarrangement den 13. juni 

Traditionen tro byder vi til foråret velkommen til vores 25-, 40- og 50-års jubilarer, og som noget nyt kan vi i år også invitere vores 60-års jubilarer. Vi glæder os til et festligt gensyn, hvor der bl.a. vil der være mulighed for en rundvisning på skolen og for at få taget et nyt klassefoto. Læs mere her