Arrangementer og vigtige datoer

Se vores
månedskalender på Lectio

– og hold dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner, og meget, meget andet Aalborghusliv.

 

 

Julefest og fødselsdag

Fredag den 15. december holder vi en stor julefest, hvor alle Aalborghus’ere er inviterede – både vores nuværende elever og de elever, der dimitterede i 2017. Til at fyre op under festen og dansegulvet har vi inviteret banden Ude Af Kontrol, som kommer og spiller for os.

Se hvordan du køber billet på vores Facebook-side.

Vi glæder os til gensynet med vores “gamle” elever og til et brag af en fest.

Åbent (aalborg)hus for ELITEIDRÆT den 10. januar kl. 19.00

Aalborghus Eliteidræt holder åbent hus for kommende eliteidrætselever og deres forældre den 10. januar kl. 19.00. Kom og mød nogle af vores nuværende eliteidrætselever, hør om dobbeltkarriere, morgentræningsmuligheder m.m. Se skolen og mød folkene omkring eliteidrætsklasserne.

Vi glæder os meget til at fortælle, hvad vi kan tilbyde dig.

Åbent (aalborg)hus den 18. januar kl. 19.30

Kom til åbent hus på Aalborghus gymnasium torsdag den 18. januar kl. 19.30. På denne aften får du mulighed for at se gymnasiet indefra og for at møde vores søde elever og lærer, der alle står klar til at fortælle dig om, hvordan det er at gå på Aalborghus både rent fagligt, men også om hvilke sociale tilbud, vi har til netop dig.

Vi glæder os meget til at se så mange nye ansigter som muligt.