Arrangementer og vigtige datoer

Som elev kan du se vores månedskalender på Lectio – og holde dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner og meget, meget andet Aalborghusliv.

Lukket teaterforestilling den 25. februar

Også i år kan vi byde samtlige elever med deres familier til en festlig aften i Aalborg Teater, og i år er valget faldet på krimi-dramaet ”Forbrydelse og straf” af Fjodor Dostojevskij. Billetterne koster kun 80,- og kan købes via mobile pay 137966 med angivelse af elevens NAVN og KLASSE.

Gallafest den 13. marts 

Årets gallafest finder sted den 13. marts, hvor afgangseleverne iført deres findes puds danser lanciers for venner og familie. Efter dansen er der dækket op til en festmiddag for elever, og der er mulighed for at få taget et festligt klassefoto. Der er indgang for alle andre elever kl. 19.30. 

Jubilæumsarrangement den 13. juni 

Traditionen tro byder vi til foråret velkommen til vores 25-, 40- og 50-års jubilarer, og som noget nyt kan vi i år også invitere vores 60-års jubilarer. Vi glæder os til et festligt gensyn, hvor der bl.a. vil der være mulighed for en rundvisning på skolen og for at få taget et nyt klassefoto. Læs mere her