Arrangementer og vigtige datoer

Som elev kan du se vores månedskalender på Lectio – og holde dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner og meget, meget andet Aalborghusliv. 

Eventdag den  18. september 

Onsdag den 18. september fra 8.15-15.00 vil der bliver afholdt vores årlige eventdag for alle nye 1.g’ere og 1.hf’ere. Dagen er præget af masser af sjove aktiviteter både inde og ude, god holdånd og masser af god stemning og gode grin.

 

Musikkens eftermiddag den 27. september

Fredag den 27. september bliver der afholdt musikkens eftermiddag for alle skolens musikelever. Det er et par super hyggelige eftermiddagstimer, hvor der bliver hygget med snacks og dejlig musik præsenteret af vores dygtige elever. 

Naturvidenskabsfestival i uge 39

Fra den 23. til 27. september vil Aalborghus være med til den årlige naturvidenskabsfestival i Aalborg Zoo. I år vil temaet være “Vandets hemmeligheder”, og vores elever skal fra vores Aalborghus-stand fortælle om spændende emner inden for naturvidenskab til alle de besøgende børn og unge. 

Informationsaften om studieretninger den 23. og 24. sep. kl. 19-20.30

På informationsaftenen kan du og dine forældre høre om vores studieretninger, så både du og dine forældre er klædt ordentligt på til det valget af studieretning i starten af oktober. Den 23. september er for 1g1-1g4, mens 24. september er for 1g5-1g8.

Kappestrid #1 fodbold den 25. og 27. september

Undgå klassesplid – mød op til kappestrid. Kappestrid #1 er i fodbold og er den første i rækken af i alt fire. Denne kappestrid afholdes over to dage, og har man ikke en fodboldspiller gemt i maven, så kom og støt og hep på din klasse. Der er naturligvis præmie til vinderne. Læs mere under begivenheder på Facebook.