Arrangementer og vigtige datoer

Se vores
månedskalender på Lectio

– og hold dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner, og meget, meget andet Aalborghusliv.

 

 

Forældrekonsultationer

I marts er der mulighed for forældre og elever at booke en samtale med en lærer. Tilbuddet gælder alle vores 1.g’ere og 1.hf’ere. I vil modtage en indbydelse i jeres e-boks med nærmere informationer om booking og selve samtalen. Konsultationerne er fordelt på følgende to dage:

 

Dato Klasse
12. marts 1a, 1d, 1e, 1m, 1t, 1p
14. marts 1v, 1w, 1x, 1y, 1z, 1q

Unge Forskere 23. marts

Den 23. marts afholder vi her på Aalborghus semifinalen for Unge Forskere, hvor elever fra grundskolen og gymnasiet konkurrerer om titlen som årets Unge Forskere og en række spændende præmier. I forbindelse med dagen vil der også afholdes et gratis kursus for interesserede lærere fra grundskolen – læs mere her.

Gallafest den 6. april

Traditionen tro afholder vi gallafest for alle 3.stx’ere og 2.hf’ere, hvor aftenen startes med lancier i Hallen. Her er familiemedlemmer m.fl. meget velkomne til at komme og se den festlige begivenhed. Aften efterfølges af spisning for vores afgangselever, hvorefter alle vores resterende elever er velkomne til et brag af en fest.

Jubilæumsarrangement den 9. juni

Den 9. juni er vi vært ved en hyggelig eftermiddag for dig, der har hhv. 25, 40 og 50 års jubilæum her på Aalborghus, hvor du har mulighed for at gense dine klassekammerater, få en rundvisning på skolen og få taget et nyt klassebillede. Læs mere om arrangementet her og følg med på vores Facebook-side her.

Dimission den 29. juni

Fredag den 29. juni 2018 kl. 10.00 holder vi dimission for alle vores nyudklækkede stx- og hf-dimittender. Det er en festdag, hvor venner og familie fejrer dagen i hallen med overrækkelse af eksamensbeviser og uddeling af diverse legater.