Bliv bedre sammen med os

Har du interesse for et emne, eller måske endda talent for det, så kan du lære mere og blive bedre i fællesskab med andre.

Derfor er talenthold også noget for dig

Måske tænker du straks ”Talent? Nej, det er ikke noget for mig…Det har jeg vist ikke noget af?… Hvad skulle det lige være indenfor?” Men tænk lige over det. Alt talent starter og slutter med interesse. Du bliver ofte god til dét, du interesserer dig for, fordi du også ofte bruger tid på det, du interesserer dig for. Derfor er et mere relevant spørgsmål nok: Har du interesse? Hvad interesserer du dig for, og hvad kunne du tænke dig at blive god (eller bedre) til?

Det er netop dét talentholdene på Aalborghus handler om. Her har du mulighed for at dykke ned i en hel masse områder fra science til litteratur til musik til kodning til udenlandske projekter… you name it! Du har mulighed for at dykke ned i områder, som du finder spændende og som interesserer dig.

Det særlige ved talentholdene

Talentholdene har andre rammer, end dem der tilbydes i den daglige undervisning, og derfor er der mulighed for, at du kan komme til at arbejde meget mere i dybden og dygtiggøre dig indenfor specifikke områder. Der er også mulighed for, at du får adgang til andre ressourcer som for eksempel ekskursioner eller rejser.

Endeligt kommer du også til at undgå rullende øjne, når du folder din passion ud, fordi du kommer til at arbejde sammen med  – og opbygge venskaber med – andre, der er lige så interesserede i samme emne som dig. Hvis du er rigtig dygtig til et emne kan du eventuelt også komme til at konkurrere imod andre med samme interesse i nationale eller internationale konkurrencer.

Mulighederne og fordelene er mange.