Er du tidligere elev?

Vi håber, Aalborghus stadig har en særlig plads i dit hjerte, og at du har lyst til at holde kontakten med både dine tidligere klassekammerater og med skolen.

Vi håber, at du tænker tilbage på din gymnasietid som en god tid, der har været med til at forme dig som menneske.”Én gang Aalborghuser, altid Aalborghuser” –  sådan håber vi, at du har det. Vi håber også, at gymnasietiden har givet dig både faglig, social og menneskelig ballast, der har bidraget til, at du har klaret dig godt på din videre færd – og vi håber, at du derfor stadig føler, at du har rødder hos os.

Registrer dig i vores netværksdatabase
Vi håber også, at du i din tid på gymnasiet har fået knyttet nogle gode og stærke venskaber og bånd. Måske har du stadig kontakt til dine tidligere klasse- og årgangskammerater, men hvis du – som det jo nogle gange sker – har mistet kontakten til en række af dem, så vil vi gerne hjælpe med at genskabe kontakten.

Derfor har vi bl.a. oprettet en netværksdatabase, hvor du kan indtaste dine personlige oplysninger, så tidligere årgangs- og klassekammerater kan finde frem til dig og holde kontakten. Du kan læse mere om databasen her.

Find hinanden på Facebook
De sociale medier hjælper i dag mange til at holde kontakten og til at følge med i hinandens liv efter gymnasiet. På vores facebookside har vi et særligt album, hvor vi løbende lægger årgangs- og klassebilleder ud. Det er tanken, at man kan “tagge” sig selv på billederne, og på den måde kan finde eller genfinde de tidligere klassekammerater, der har profiler på det sociale site. Hvis du “synes godt om” vores facebookside kan du også følge med i, hvad der sker generelt på og med skolen.

Deltag i vores eksterne arrangementer
Vi vil helst ikke give helt slip på dig, og du er altid velkommen til skolens eksterne arrangementer. Du kan fx tage til Aalborghusfestival i slutningen af april hvert år, til forårskoncert i februar eller til vores årlige musicalopsætning. Som 4.g’er eller 3.hf’er er du også velkommen til vores Gallafest i december måned. Du kan følge med i vores eksterne arrangementer i vores arrangementskalender.

Deltag i vores jubilæumsarrangement
Hvert år i juni måned holder vi et særligt jubilæumsarrangement for 25-, 40- og 50-årsjubilarer, hvor I kan gense skolen og hinanden. Det kan du læse meget mere om her.