Jubilæumsarrangement

Aalborghus Gymnasium inviterer 25, 40 og 50-års jubilarer til et festligt gensyn med skolen, lærerne og tidligere årgangs- og klassekammerater.

Invitation til fest

Aalborghus Gymnasium og venskabsforeningen Aalborghus Gymnasiums Venner inviterer 25, 40 og 50-års jubilarer til et festligt gensyn med skolen, lærerne og tidligere årgangs- og klassekammerater. Nuværende og pensionerede lærere er også meget velkomne.

Arrangementet starter klokken 13, lørdag den 13. juni 2020. Du har fri igen klokken 16, og vi garanterer, at det bliver helt og aldeles lektiefrit. Til gengæld kan vi love en festlig eftermiddag med et hyggeligt gensyn over et glas hvidvin, rundvisning på skolen og mulighed for at få taget et nyt klassebillede.

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage. Det eneste det kræver er, at du tilmelder dig hos din klasses kontaktperson. Du kan også i stedet tilmelde dig direkte hos jubilæumskoordinator, pens. vicerektor Flemming Hansen via e-mail: fh@aalborghus.dk  eller ved Aalborghus Administrationen på tlf.: 96 31 66 00. N.B. Det er vigtigt, at du ikke tilmelder dig både hos din kontaktperson i klassen og hos Aalborghus Administrationen, da det resulterer i en administrativ dobbelt-booking. For at samle klasserne forsøger vi at finde en kontaktperson fra hver af jubilæumsklasserne. Hvis du vil hjælpe, bedes du kontakte Flemming Hansen.

Fristen for tilmelding er tirsdag den 22. maj. Hvis du ikke har nået det inden fristen, men stadig gerne vil med til gensynsfesten, så tag kontakt via telefon.

Fest efter arrangementet

Mange vælger at feste videre sammen i klasserne efter jubilæumsarrangementet, enten i private hjem eller i lejede lokaler i byen. Vi hjælper gerne med at (gen)skabe kontakten til dine tidligere klassekammerater allerede inden jubilæumsarrangementet, så I sammen kan få arrangeret og koordineret jeres fest. Ring til os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe, eller registrer dig med det samme i vores netværksdatabase og søg direkte efter kontaktoplysninger på dine klassekammerater.

Facebook 

Den aktuelle begivenhed vil blive lagt på facebook. Her kan du se, hvem der har markeret, at de kommer. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til begivenheden udelukkende på facebook ikke er fyldestgørende. Efter selve arrangementet bliver der lagt både stemningsbilleder fra dagen samt de nye klassebilleder op på Aalborghus Gymnasiums Facebook-side.

Vi vil glæde os til at se dig!