Registrer dig i netværksdatabasen

I vores netværksdatabase kan du indtaste dine personlige oplysninger, så tidligere årgangs- og klassekammerater kan finde frem til dig og holde kontakten.

Netværksdatabase

Vi håber, at du i din tid på gymnasiet har fået knyttet nogle gode og stærke venskaber og bånd. Måske har du stadig kontakt til dine tidligere klasse- og årgangskammerater, men hvis du – som det jo nogle gange sker – har mistet kontakten til en række af dem, så vil vi gerne hjælpe med at genskabe kontakten. I vores netværksdatabase kan du indtaste dine personlige oplysninger, så tidligere årgangs- og klassekammerater kan finde frem til dig. Når du selv er tilmeldt databasen, kan du også selv søge på klasselister og andre tidligere Aalborghus-elever.

Udover rubrikker til dine personlige data og kontaktoplysninger, er der på indmeldingsformularen også en boks til “særlige bemærkninger”. Her vælger mange at skrive en kort hilsen til deres tidligere klasse, sammen med en kort blå-bogs-beskrivelse af, hvor de er i livet, familieforhold, karriere, o.lign.