Arrangementer og vigtige datoer

Se vores månedskalender på Lectio – og hold dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner og meget, meget andet Aalborghusliv. 

Gallafest den 5. april

Fredag den 5. april holder vi en stor gallafest, hvor afgangsklasserne danser lanciers og spiser på skolen. Efter middagen vil  der blive taget festlige klassebilleder, og så kommer der en DJ, der holder gang i dansegulvet på festligste vis. Læs mere og køb din billet her.

Påskeudstilling den 18.-20. april – fri entré

For andet år i træk lægger Aalborghus Gymnasium hus til en flot påskeudstilling. Udstillingen er åben fra torsdag den 18. til lørdag den 29. fra kl. 11-16, og om torsdagen vil der også være live musik. Der er gratis entré, og alle er mere end velkommen. Læs mere om udstillingen på Facebook.

Generalforsamling i Vennerne den 24. april

Onsdag den 24. april holder Aalborghus Gymnasiums venskabsforening Vennerne generalforsamling. Alle er velkomne. Læs mere om Vennerne og generalforsamlingen her.

Forårskoncert den 25. april

Torsdag den 25. april kl. 19.00 inviterer alle vores musikelever til forårskoncert. Der er lagt op til en stemningsfyldt aften, hvor der er mulighed for at høre, hvad vores dygtige musikelever og lærere har arbejdet i løbet af året.   

‘Ned i Dybet’ den 2. maj

Torsdag den 2. maj byder elever fra billedkunst og dramatik familie og venner velkommen til arrangementet Ned i Dybet, hvor de præsenterer og fremviser brudstykker af, hvad de har arbejdet med i løbet af året.  

Zubeato og Epp & Flow den 7. maj

Tirsdag den 7. maj inviterer Aalborghus til aften med stærke vokaler. Aalborghus’ egen vokalgruppe Zubeato og Ebb & Flow, der er en international soulet poptrio, spiller både hver for sig, men giver også en række numre sammen. 

Sidste skoledag den 15. maj

På sidste skoledag møder 3.g’erne og 2. hf’erne udklædte ind til et brag af en festdag. Dagen starter med morgenmad i hallen, mens eleverne nyder resten af dagen med en lang række festlige indslag.

Jubilæumsarrangement den 15. juni

Fejrer du i år dit 25-, 40- eller 50-års jubilæum fra Aalborghus, inviteres du hermed til et hyggeligt arrangement lørdag d. 15 fra kl. 13-16 i Festsalen på gymnasiet. Vi håber at danne ramme om mange glædelige genforeninger mellem gamle klasse- og skolekammerater.

Dimission den 28. juni

Fredag den 28. juni bliver alle afgangseleverne fejret på bedste vis. Dagen er en festdag, hvor de dimitterende får deres afgangsbevis og bliver fejret alle klassekammeraterne og familie med sang og masser af god stemning.  

Første skoledag den 14. august

Skoleåret 19/20 starter onsdag den 14. august 2019. 1.g og 1.hf møder klokken 9:30. (Alle andre møder klokken 8:15). Som ny elev skal du møde i skolens festsal. Salen ligger lige frem for dig, når du kommer ind i skolens forhal og er nem at finde.