Arrangementer og vigtige datoer

Som elev kan du se vores månedskalender på Lectio og holde dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner og meget, meget andet Aalborghusliv.

Fredagscafé 14. marts

Fredag den 14. april holder vi fredagscafé med masser af hygge og god musik. Fredagscafé udvalget står som altid for arrangementet og temaet.

 

Ned i Dybet 27. april

Torsdag den 27. april holder fagene billedkunst og dramatik ‘Ned i dybet’, som er en hyggelig og kreativ eftermiddag, hvor eleverne kan dykke ned i de kreative fag, se og fremføre forestillinger og lave flotte kreationer i billedkunst.

Forårskoncert 27. april

Torsdag aften den 27. april inviterer vi indenfor til en hyggelig og musikalsk aften, hvor musikelever og -lærere præsenterer det, de har øvet på gennem hele året.

Kappestrid 1. maj

Mandag den 1. maj afholder vi den 5. og sidste kappestrid for i år. Dagen byder på rundbold for hele skolen, så medbring det gode humør, så bliver det med garanti både en sjov og hyggelig dag.

Sidste skolesdagsfest 11. maj

Torsdag den 11. maj holder vi sidste skoledagsfest for alle afgangseleverne. Aftenen byder på fællesspisning og hygge for alle 3.g’ere og 2.hf’ere, og aftenen slutter med offentliggørelse af eksamensplanen.