Arrangementer og vigtige datoer

Som elev kan du se vores månedskalender på Lectio og holde dig opdateret om lektiecaféer, opstart af talenthold, eksamensforløb, forældreaftner og meget, meget andet Aalborghusliv.

Vigtige datoer

  • Skolestart den 8. august 2024
  • Åbent Hus 9. januar 2025

Skolestart 8. august 

Skoleåret 2024/25 starter torsdag den 8. august 2024. 1.g og 1.hf møder kl. 9.30. Alle andre møder kl. 8.15. Vi ved, hvor vigtig en god studiestart er. Derfor kan alle nye elever se frem til et par spændende og sjove introdage, hvor der er fokus på at gøre eleverne trygge ved alt det nye, der nu skal ske. Læs mere om den første tid her.

Introeftermiddag 14. august 

Onsdag den 14. august har vi taget en eftermiddag ud af skemaet, hvor hele den nye årgang skal rystes bedre sammen. Programmet byder på en masse spændende aktiviteter, der er planlagt af vores introudvalg og vores tutorer. En hyggelig og sjov dag, I godt kan se frem til.

Introfest 23. august 

Fredag den 23. august holder vi årets første fest, hvor vi fejrer ankomsten af alle nye Aalborghusere. Introfesten er en farvefest, hvor 1.g og 1.hf fester i hvidt tøj, 2.g i blåt tøj og 3.g og 2.hf i sort tøj. Det ser flot ud skolegården og på dansegulvet. Læs mere om skolens fester her.

Julefest 13. december

Fredag den 13. december holder vi en stor julefest, hvor vi også fejrer skolens fødselsdag. Ud over alle skolens elever er alle de elever, der dimitterede i sommers, også inviteret til et hyggeligt gensyn. Nogle år har vi efter elevernes ønske udover en dj også haft et band til at spille. Læs mere om skolens fester her.

Juleafslutning i Budolfi

Traditionen tro holder vi også i år vores juleafslutning i Budolfi Kirke. Det finder sted fredag den 20. december fra kl. 9.00-10.00, hvor elever og lærere smukt sørger for, at vi alle kommer i den helt rette julestemning, inden vi alle skilles ad og går på sommerferie. Det er en smuk og meget stemningsfuld tradition.

Temafest 7. marts

Fredag den 7. marts holder vi temafest, hvor eleverne er med til at bestemme, hvilket tema årets fest skal have. I 2024 var temaet maskebal. Det er hyggeligt og sjovt og styrker fællesskabsfølelsen. På aftenen vil der være en dj, der holder gang i dansegulvet på festligste vis.

Gallafest 15. maj

Torsdag den 15. maj bliver der både fejret sidste skoledag med en masse sjove aktiviteter. Om aftenen mødes vi igen til gallafest med lancier i hallen, fællesspisning med lærerne og underholdning på skolen. Til midnat løftes sløret for, hvordan årets eksamensplan ser ud. Dagen og festen er kun for afgangselever.