Fest og farver

Fire årlige fester og en række fredagscaféer er med til at styrke fællesskabsfølelsen på tværs af årgange og er kærkomne afbræk i en travl faglig hverdag.

Til alle skolens fester bemander lærerne barerne, og vi har eksterne vagter, der er med til at sikre, at alt forløber trygt og roligt.

Introfest
I september kan du se frem til en introfest på skolen, hvor vi fejrer ankomsten af nye Aalborghusere. Det er typisk en farvetema-fest, hvor førsteårselever kommer klædt i hvidt, andenårselever fra stx i blåt og alle afgangselever i sort. Det ser rigtig flot ud på dansegulvet og i aftensolen i skolegården.

Julefest og fødselsdag
I december holder vi en stor julefest, hvor vi fejrer skolens fødselsdag. Det er en fest, der er åben for alle Aalborghusere – og derfor er alle de elever, der dimitterede i sommers, også inviteret til et hyggeligt gensyn. Nogle år har vi haft efter elevernes ønske en stor koncert, hvor vi fx haft besøg af Ude af Kontrol, Bro og DJ’en HEDEGAARD.

Temafest
I foråret holder vi en stor temafest. Eleverne er med til at bestemme, hvilket tema årets fest skal have. Det er hyggeligt og sjovt og styrker fællesskabsfølelsen. På aftenen vil der være en DJ, der holder gang i dansegulvet på festligste vis.

Galla og sidste skoledag
I maj fejrer vi sidste skoledag med en festlig gallafest. Festen er kun for afgangseleverne, og alle 3.g’erne og 2.hf’erne kan se frem til en særlig aften med lancier i hallen, fællesspisning med lærerne og underholdning på skolen. Til midnat løftes sløret for, hvordan årets eksamensplan ser ud.

 

Fredagscaféer
Udover festerne arrangerer skolens festudvalg også fredagscaféer i eftermiddagstimerne, hvor du kan hygge sammen med dine venner til god musik, god snak eller et godt brætspil. Ofte er fredagscaféerne arrangeret efter et tema og kombineret med kappestrid.