Fest og farver

Fire årlige fester og en række fredagscaféer er med til at styrke fællesskabsfølelsen på tværs af årgange og er kærkomne afbræk i en travl faglig hverdag.

Til alle skolens fester bemander lærerne barerne, og vi har eksterne vagter, der er med til at sikre, at alt forløber trygt og roligt.

Introfest
I september kan du se frem til en introfest på skolen, hvor vi fejrer ankomsten af nye Aalborghusere. Det er typisk en farvetema-fest, hvor førsteårselever kommer klædt i hvidt, andenårselever fra stx i blåt og alle afgangselever i sort. Det ser rigtig flot ud på dansegulvet og i aftensolen i skolegården.

Julefest og fødselsdag
I december holder vi en stor julefest, hvor vi fejrer skolens fødselsdag. Det er en fest, der er åben for alle Aalborghusere – også for afgangselever fra året før. Om aftenen har vi altid en stor koncert, hvor vi fx haft besøg af Johnny De Luxe, Ude af Kontrol og Bro.

Gallafest
I foråret holder vi en stor gallafest. Afgangsklasserne danser Lanciers og spiser på skolen, og bagefter er der en stor fest, hvor der bliver taget festlige klassebilleder. På aftenen vil der være en DJ, der holder gang i dansegulvet på festligste vis.

Sidste skoledag
I maj ligger sidste skoledag inden eksamensperioden. Som afgangselev kan du se frem til en særlig dag med fællesspisning med lærerne og underholdning på skolen. Til midnat løftes sløret for, hvilke fag du skal op i og hvornår.

Fredagscaféer
Udover festerne arrangerer skolens festudvalg også fredagscaféer i eftermiddagstimerne, hvor du kan hygge sammen med dine venner til god musik, god snak eller et godt brætspil. Ofte er fredagscaféerne arrangeret efter et tema og kombineret med kappestrid.