Sund Aalborghus

Sundhedsudvalget på Aalborghus ønsker at guide os alle sammen til at blive (endnu) sundere. Derfor har de lavet et sundheds-årshjul, hvor de opfordrer til et øget fokus på sundhed på forskellige måder.

Sukkerfri September

I september måned opfordrer vi til at skippe sukkeret og fx erstatte kageordningen med en frugtordning. Kantinen vil i denne måned sælge frugtbægere og hver onsdag bage en sukkerfri kage – hvem ved, måske kan du få inspiration til dit næste sukkerfrit bageprojekt.

On the run Oktober 

Oktober står i løbtræningens tegn. Der vil være frivillig løbetræning morgen og eftermiddag, og kantinen vil tilbyde udvidet morgenmad til dem, der er med.

Move-mber

I november måned opfordrer vi til bevægelse i undervisningen – og gerne udenfor.

Dejlige December

Dejlige december byder på social sundhed i form af julehygge, musik, æbleskiver og julefest.

Vintervelvære i Januar 

Det nye år starter med at have fokus på velvære, trivsel og mental sundhed. Hvordan planlægger man sin tid bedst, undgår stress, prioriterer tid og opgaver m.m.

Fællesskab i Februar

Vinteren går på hæld, og der er brug for fællesskab, hygge og samvær.

Mindful Marts

Kalenderen siger forår, men vi venter stadig tålmodigt. Marts byder på mindfulness, meditation, bevidst mobilbrug og meget mere.

Fresh Air April

Efter stort set at have været i vinterhi i flere måneder har vi brug for frisk luft. Vi opfordrer derfor til at holde 10-pauserne udendørs.

Tour de Maj

Nu skal vi i gang med lidt bevægelse igen, og sundhedsudvalget opfordrer til at indtænke sundheden i transporten til og fra skole og at tage cyklen i stedet for bil eller bus.