Er du tidligere elev?

Vi håber, Aalborghus stadig har en særlig plads i dit hjerte, og at du har lyst til at holde kontakten med både dine tidligere klassekammerater og med skolen.

Én gang Aalborghuser, altid Aalborghuser

Vi håber, at du tænker tilbage på din gymnasietid som en god tid, der har været med til at forme dig som menneske. “Én gang Aalborghuser, altid Aalborghuser” –  sådan håber vi, at du har det. Vi håber også, at gymnasietiden har givet dig både faglig, social og menneskelig ballast, der har bidraget til, at du har klaret dig godt på din videre færd – og vi håber, at du derfor stadig føler, at du har rødder hos os.

Deltag i vores jubilæumsarrangement

Hvert år den anden lørdag i juni måned holder vi et særligt jubilæumsarrangement for 25-, 40- og 50-årsjubilarer, hvor I kan gense skolen og hinanden. Det kan du læse meget mere om her.

Deltag i vores arrangementer

Vi vil helst ikke give helt slip på dig, og du er altid velkommen til skolens eksterne arrangementer. Du kan fx tage til forårskoncert, deltage i Ned i Dybet eller nyde vores musicalopsætning. Som 4.g’er eller 3.hf’er er du også velkommen til vores gallafest. Du kan følge med i vores arrangementer i vores arrangementskalender eller på Facebook.

Find hinanden på Facebook

De sociale medier hjælper i dag mange til at holde kontakten og til at følge med i hinandens liv efter gymnasiet. Hvis du “synes godt om” vores facebookside kan du også følge med i, hvad der sker generelt på og med skolen, og det er også her, vi lægger invitationer til de årlige jubilæumsarrangementerne samt de stemningsfyldte billeder derfra op.

Netværksdatabase

Vi håber også, at du i din tid på gymnasiet har fået knyttet nogle gode og stærke venskaber og bånd. Måske har du stadig kontakt til dine tidligere klasse- og årgangskammerater, måske har I Facebook-gruppe, hvor I nemt kan holde kontakten. Men hvis du – som det jo nogle gange sker – har mistet kontakten til en række af dem, så kan du være heldig at finde dem i vores netværksdatabase her