Jubilæumsarrangement

Aalborghus Gymnasium inviterer 25, 40, 50 og 60-års jubilarer til et festligt gensyn med skolen, lærerne og tidligere årgangs- og klassekammerater.

Invitation til festligt gensyn

Aalborghus Gymnasium inviterer alle 25-, 40-, 50- og 60-års jubilarer til et festligt gensyn med skolen, lærerne og tidligere årgangs- og klassekammerater. Nuværende og pensionerede lærere er også meget velkomne.

Arrangementet starter kl. 13.00 lørdag den 15. juni 2024. Du har fri igen kl. 16.00, og vi garanterer, at det bliver helt og aldeles lektiefrit. Til gengæld kan vi love en festlig eftermiddag med et hyggeligt gensyn over et glas hvidvin. Der vil være mulighed at for at få taget et nyt klassebillede og for at gå på opdagelse rundt på dit gamle gymnasie, blive mindet om tiden som gymnasieelev og se de ændringer, der sket siden sidst, du satte dine ben i bygningerne. Og find endelig din gamle studenterhue frem fra gemmerne og udnyt muligheden for at lufte den igen på dit gamle gymnasie.

Tilmelding online

Det koster ikke noget at deltage. Det eneste, du skal gøre for at sikre dig en plads, er at bestille en gratis billet senest lørdag den 8. juni på linket her.

Når du via linket bestiller din billet skal du angive det år, du dimitterede fra Aalborghus samt hvilken klasse, du gik i. På den måde får vi et overblik over, hvor mange fra netop din klasse og årgang, der kommer. Du kan både tilmelde dig som enkeltperson, men I kan også melde jer til i samlet flok og bestille flere billetter på én gang.

Oplever du problemer med bestillingen af billetter, eller har du spørgsmål til jubilæumsarrangementet, er du altid velkommen til at kontakte Natasja Egholm via e-mail: nt@aalborghus.dk.

Fest efter arrangementet

Mange vælger at feste videre sammen i klasserne efter jubilæumsarrangementet, enten i private hjem eller i lejede lokaler i byen. Der vil også være mulighed for at spise i skolens kantine. Hvis det har interesse, kan I kontakte kantinebestyrer Mikkel Bugtrup på telefon 24 44 15 47 og høre nærmere om mulighederne.

Facebook 

Den aktuelle begivenhed vil blive lagt på Aalborghus Gymnasiums Facebook-side, hvor man kan finde et tilmeldingslink. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til begivenheden udelukkende på facebook ikke er fyldestgørende. Efter selve arrangementet bliver der lagt både stemningsbilleder fra dagen samt de nye klassebilleder op på siden.

Vi vil glæde os til at se dig!