Jubilæumsarrangement

Aalborghus Gymnasium inviterer 25, 40, 50 og 60-års jubilarer til et festligt gensyn med skolen, lærerne og tidligere årgangs- og klassekammerater.

Invitation til festligt gensyn

Aalborghus Gymnasium inviterer alle 25-, 40-, 50- og 60-års jubilarer til et festligt gensyn med skolen, lærerne og tidligere årgangs- og klassekammerater. Nuværende og pensionerede lærere er også meget velkomne.

Arrangementet starter kl. 13.00 lørdag den 18. juni 2022. Du har fri igen kl. 16.00, og vi garanterer, at det bliver helt og aldeles lektiefrit. Til gengæld kan vi love en festlig eftermiddag med et hyggeligt gensyn over et glas hvidvin. Der vil være mulighed at for at få taget et nyt klassebillede og for at gå på opdagelse rundt på dit gamle gymnasie, blive mindet om tiden som gymnasieelev og se de ændringer, der sket siden sidst, du satte dine ben i bygningerne.

Da vi over flere omgange har været nødsaget til at aflyse arrangementet pga. COVID-19, laver vi i 2022 ét stort jubilæumsarrangement, hvor alle dem der havde jubilæum i 2020 og 2021 og alle dem, der har det i 2022 er inviterede.

Tilmelding online

Det koster ikke noget at deltage. Det eneste, du skal gøre for at sikre dig en plads, er at bestille en gratis billet via linket her:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/81sk36hctb 

Når du via linket bestiller din billet skal du angive det år, du dimitterede fra Aalborghus samt hvilken klasse, du gik i. På den måde får vi en fint overblik over, hvor mange fra netop din klasse, der kommer. Du kan både tilmelde dig som enkeltperson, men I kan også melde jer til i samlet flok og bestille flere billetter på en gang.

Oplever du problemer med bestillingen af billetter, eller har du spørgsmål til jubilæumsarrangementet, er du altid velkommen til at kontakte Natasja Egholm via e-mail: nt@aalborghus.dk.

Fest efter arrangementet

Mange vælger at feste videre sammen i klasserne efter jubilæumsarrangementet, enten i private hjem eller i lejede lokaler i byen. Der vil også være mulighed for at spise i skolens kantine. Hvis det har interesse, kan I kontakte kantinebestyrer Mikkel Bugtrup på telefon 24 44 15 47 og høre nærmere om mulighederne.

Facebook 

Den aktuelle begivenhed vil blive lagt på facebook. Her kan du se, hvem der har markeret, at de kommer. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til begivenheden udelukkende på facebook ikke er fyldestgørende. Efter selve arrangementet bliver der lagt både stemningsbilleder fra dagen samt de nye klassebilleder op på Aalborghus Gymnasiums Facebook-side.

Vi vil glæde os til at se dig!