Jubilæumsarrangement

Aalborghus Gymnasium inviterer 25, 40, 50 og 60-års jubilarer til et festligt gensyn med skolen, lærerne og tidligere årgangs- og klassekammerater.

Invitation til fest

Aalborghus Gymnasium og venskabsforeningen Aalborghus Gymnasiums Venner inviterer 25, 40, 50 og 60-års jubilarer til et festligt gensyn med skolen, lærerne og tidligere årgangs- og klassekammerater. Nuværende og pensionerede lærere er også meget velkomne.

Arrangementet starter kl. 13.00 lørdag den 12. juni 2021. Du har fri igen kl. 16.00, og vi garanterer, at det bliver helt og aldeles lektiefrit. Til gengæld kan vi love en festlig eftermiddag med et hyggeligt gensyn over et glas hvidvin, rundvisning på skolen og mulighed for at få taget et nyt klassebillede. 

Arrangementet i 2021 er desværre aflyst grundet COVID-19. Vi ved, der er flere, der har glædet sig til arrangementet, men pga. uvisheden omkring restriktionerne og risikoen for smitte ved store forsamlinger kan vi desværre ikke sige noget om en ny dato endnu. Vi opdaterer her på siden, når vi ved mere, og ellers er du velkommen til at skrive til Natasja Egholm på nt@aalborghus.dk. 

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage. Det eneste det kræver er, at du tilmelder dig hos din klasses kontaktperson. Du kan også i stedet tilmelde dig direkte hos kommunikationsmedarbejder Natasja Egholm via e-mail: nt@aalborghus.dkN.B. Det er vigtigt, at du ikke tilmelder dig både hos din kontaktperson i klassen og hos Aalborghus, da det resulterer i en administrativ dobbeltbooking.

For at samle klasserne forsøger vi at finde en kontaktperson fra hver af jubilæumsklasserne. Hvis du ønsker at være kontaktperson eller kan hjælpe med at få kontakt til nogen fra din gamle klasse, bedes du kontakte Natasja Egholm.

Fest efter arrangementet

Mange vælger at feste videre sammen i klasserne efter jubilæumsarrangementet, enten i private hjem eller i lejede lokaler i byen. Der vil også være mulighed for at spise i skolens kantine efter arrangementet i festsalen. Hvis det har interesse, kan I kontakte kantinebestyrer Mikkel Bugtrup på telefon 24 44 15 47 og høre nærmere om mulighederne.

Vi hjælper gerne med at (gen)skabe kontakten til dine tidligere klassekammerater allerede inden jubilæumsarrangementet, så I sammen kan få arrangeret og koordineret jeres fest. Ring til os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe. 

Facebook 

Den aktuelle begivenhed vil blive lagt på facebook. Her kan du se, hvem der har markeret, at de kommer. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til begivenheden udelukkende på facebook ikke er fyldestgørende. Efter selve arrangementet bliver der lagt både stemningsbilleder fra dagen samt de nye klassebilleder op på Aalborghus Gymnasiums Facebook-side.

Vi vil glæde os til at se dig!