Overbygning på Aalborg City Gymnasium: Uni-linjen

Ønsker du at tage en lang videregående uddannelse på universitet, når du har afsluttet din hf her på Aalborghus, så kunne et overbygningsforløb på Aalborg City Gymnasium være noget for dig.

Hvad er en overbygning?

En overbygning på City tager 3-5 måneder afhængig af sammensætningen. Som hf-dimittend her fra Aalborghus Gymnasium får du direkte adgang til et overbygningsforløb, og efter overbygningen har du mulighed for at søge ind på en videregående uddannelse på universitetet.

Mange muligheder

Hvis du tager dit overbygningsforløb på Aalborg City Gymnasium, er der flere muligheder for at sammensætte fag. Fagsammensætningen afhænger af, hvilke fag du har med dig fra hf, samt hvilken videregående uddannelse du planlægger. Overbygningsforløbet sammensættes i samarbejde med en studievejleder, men hvis du gerne vil undersøge mulighederne på forhånd, kan eksperimentere med at sammensætte et forløb her: Pakkeleg.

Optagelse

Du kan søge om optagelse på overbygningsforløbet på Aalborg City Gymnasium ved at tage kontakt til studievejledningen på Aalborg City Gymnasium. Allerede inden du har afsluttet din hf, har du mulighed for at få sammensat en overbygningspakke, men det er en forudsætning for endelig optagelse, at du består din samlede hf-eksamen.

Økonomi

Overbygningen er et gratis tilbud, hvis det påbegyndes senest to år efter afsluttet hf. Derudover har du mulighed for at få SU på et overbygningsforløb, men det afhænger af den præcise sammensætning i det konkrete forløb. Kontakt studievejledningen på Aalborg City Gymnasium om SU-forholdene på dit forløb.

Kontakt

Har du spørgsmål til overbygningen, er du altid velkommen til at kontakte studievejledningen på Aalborghus Gymnasium eller tage kontakt til Aalborg City Gymnasium på tlf. 96 31 22 23 eller studievejledningen@aacg.dk.