ÅBENT AalborgHUS

Overvejer du at tage en stx eller hf næste år? Så se med nedenfor og bliv klogere på, hvordan din gymnasietid vil se ud hos os.

Se med fra sofaen, når det passer dig

Vores ÅBENT AalborgHUS den 14. januar 2021 var desværre aflyst. Derfor har vi samlet en række materiale her på siden, der kan give dig et indblik i livet som elev på Aalborghus Gymnasium. 

Spørgsmål?
Tag endelig fat på os, hvis du har nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 96 31 66 00 eller tage fat i vores tre gymnasievejledere. 

1. Velkommen til Aalborghus

En velkomst ved rektor Torben Poulsen og præsentation af studieretningerne på stx og fagpakkerne på hf ved uddannelsesleder Thorbjørn Lind. 

2. Rundvisning på gymnasiet

Få en rundvisning på vores flotte skole af fire tutorer. De kommer både ind i undervisningslokaler, kantinen, billedkunst, hallen og op i vores flotte musiklokaler. På Aalborghus har vi et korps af tutorer, der byder nye elever velkommen, og især i starten vil de være en del af din hverdag på skolen. Læs mere om din første tid som Aalborghuser her.

3. Studieretningerne på stx 

Nedenfor kan du blive klogere på studieretninger på stx. Vi har i alt ni studieretninger, og du kan læse mere om fagene på de forskellige studieretninger på stx her.

4. Hf på Aalborghus

Hf på Aalborghus byder på i alt tre spændende fagpakker, nemlig Samfund & velfærd, Krop & sundhed og Business. Nedenfor kan du blive klogere på opbygningen af hf og livet som hf-elev på Aalborghus. Du kan også læse mere om fagene i de forskellige fagpakker på hf her.

5. Hvad vil du være, når du bliver stor?

Du har nu fået en hel del informationer om det at gå på stx og hf her på Aalborghus. Sidder du tilbage med en tvivl om, hvad du kan bruge vores uddannelser til i fremtiden, kan du få et overblik over dine muligheder på ‘Adgangskortet‘. Udfyld blot ungdomsuddannelse (enten hf eller stx) og studieretning for stx eller fagpakke for hf. Læs mere om vores studieretninger her og vores fagpakker her.  

Adgangskortet

Udfyld Adgangskortet her og se, hvad du kan bruge din uddannelse fra Aalborghus til.

Gymnasievejledning

Vores gymnasievejledning står klar til at hjælpe dig videre med valget af ungdomsuddannelse.

6. Elever fortæller

På Aalborghus mener vi, at vores elever er de bedste til at fortælle om livet på skolen. Derfor har vi bl.a. spurgt dem om, hvordan det er at starte her, hvordan hverdagen ser ud, og hvad de skal efter deres gymnasietid.

7. Livet på Aalborghus

På Aalborghus har vi mange forskellige tilbud ud over den normale skolegang. Vi har både fredagscaféer og gymnasiefester, kappestrid og gratis styrkecenter, flere forskellige bands og kor samt vores eget musikstudie, musical og frivillig billedkunst og en masse forskellige talenthold og frivillig undervisning. Her kan du se klip fra livet på Aalborghus og høre vores helt egen sang ‘Aalborghussangen’. 

8. Kendte om gymnasietiden på Aalborghus

Vi har taget fat i nogle af vores tidligere elever og bedt dem fortælle om de bedste minder fra deres tid på Aalborghus. I videoen møder du skuespiller Thue Ersted Rasmussen, USA-korrespondent Jesper Steinmetz og musiker Claus Hassing.