ÅBENT AalborgHUS

Tænker du på at tage en stx eller hf næste år? Kom til Åbent Aalborghus og bliv klogere på, hvordan din gymnasietid vil se ud hos os.

Vi inviterer til orienteringsaften på Aalborghus, hvor du kan blive klogere på, hvordan din gymnasietid vil se ud hos os. Glæd dig til Åbent Hus den 14. januar 2021.

Vi tager i øjeblikket forbehold for ændringer pga. COVID-19.

Velkomst

Rektor Torben Poulsen byder velkommen indenfor i skolens sportshal klokken 19.00 og fortæller om skolen.

Gå på opdagelse og mød vores elever

Efter velkomsten kan du og dine forældre gå på opdagelse på skolen og se rammerne for dit nye studieliv. På din tur rundt på skolen vil du møde en hel masse elever, der går her nu. De vil meget gerne fortælle dig om deres hverdag og svare på dine spørgsmål.

Mød faglærerne og få faglig vejledning

På din tur rundt på skolen vil du også møde en lang række faglærere. De står klar til at fortælle om alle de forskellige spændende fag, du skal have på gymnasiet. Ved velkomsten i hallen fortæller vi lidt om gymnasiet generelt, om vores udbud og dine valg. Derudover vil være stationer rundt omkring på skolen for hf og de forskellige studieretninger på stx. Her kan du stille specifikke spørgsmål og få vejledning.

Hør om de mange muligheder

På Aalborghus har vi en lang række tilbud og aktiviteter ud over den almindelige undervisning. De er også repræsenteret ved forskellige boder og stationer, så du kan lære mere om dine mange muligheder på Aalborghus. Du kan også lære mere i vores AalborghusLIV-folder her

Oplev den hyggelige stemning for hele familien. 

Vores elever er stolte af at vise deres skole frem, og de gør meget ud af at gøre aftenen hyggelig. Du kan roligt tage lillesøster med under armen, så I som familie kan få besøget til at passe ind. Vi vil meget gerne vise skolen frem både til store og små.

Vi glæder os til at se dig. Du finder os på: Sohngaardsholmsvej 60, 9000 Aalborg. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 96 31 66 00, hvis du fx har spørgsmål til vores Åbent hus-arrangement eller om, hvordan du bliver elev hos os.