Kom og oplev Aalborghus

Går du i 8., 9. eller 10. klasse? Mangler du svar på, om gymnasiet er noget for dig? Og har du lyst til at opleve, hvordan hverdagen ser ud, når man er gymnasieelev?

Brobygning

Vores 2-3 dages brobygningsforløb er for dig, der går i 9. eller 10. klasse. Her kommer du til at være en del af 1.g’ernes helt almindelige undervisning, så du kan få en fornemmelse for, hvad det er for et niveau, du kommer til at møde i gymnasiet. Du vil også blive undervist i klasser kun med brobyggere, så du kan få lidt større mulighed for at få afprøvet de typer opgaver, du kan komme til at arbejde med her, og i det hele taget få mulighed for at blive inddraget lidt mere i undervisningen, end der er mulighed for i 1.g-klasserne. Endelig kommer du også til at møde en studievejleder, der fortæller dig om uddannelsens opbygning og de muligheder, du har, hvis du vælger gymnasiet. Der undervises hver dag fra 8:15 – 13:45.

Introkurser

Vores introkurser varer også 2-3 dage og er for dig, der går i 8. klasse. Her skal du både se, hvordan helt almindelige timer i 1.g foregår, men du kommer også til at have timer i en klasse kun med andre 8.-klasseselever, så du får lidt større mulighed for at deltage aktivt og få afprøvet niveauet på de typer af opgaver, du kommer til at støde på, når du går her. Derudover vil en studievejleder vise dig rundt på skolen, fortælle dig om uddannelsens opbygning og informere om, hvilke muligheder der er, når man vælger gymnasiet. Der undervises hver dag fra 8:15 – 13:45.

Persondataforordningen – information til elever på brobygning og introkurser

I henhold til persondataforordningen har du krav på at blive informeret om dine rettigheder i forbindelse med, at vi opbevarer og behandler dine personlige oplysninger. Vi modtager dine kontaktinformationer og dit CPR-nr. fra https://www.brobygning.net/, og opbevarer dem på skolens kontor. Ønsker du mere information om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, bedes du henvende dig på skolens kontor. Her kan du og dine forældre/værge få en komplet oversigt over skolens håndtering af dine oplysninger, samt hvilke rettigheder du har i den forbindelse.