Elever fortæller

Her kan du se en række elever fortælle om, hvorfor de har valgt - og er glade for - Aalborghus Eliteidræt. Du kan læse uddybende interviews med mange af dem i vores brochure.

“Det er virkelig super fedt at gå i klasse med en masse andre eliteidrætsudøvere. Vi forstår hinanden. Vi forstår, at man ikke kan gå ud og drikke i weekenden, og at man lever den livsstil man gør.”

Nicolaj Jørgensen. Tidligere målmand for Hobro IK og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“På Aalborghus er de rigtig søde til at hjælpe os. Vores coach Steen har fortalt mig om Team Danmark og anbefalet det til mig. Derfor har jeg med hans hjælp søgt om at blive Team Danmark elev.”

Line Berggren Larsen. Håndboldspiller og er tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Hvis ikke jeg havde morgentræningen i mit skema, så ville det betyde færre træningspas for mig. Det giver mig mulighed for at få trænet styrketræning udenfor min normale træning, og det betyder, at jeg der i stedet kan gå mere i dybden med min teknik for eksempel.”

Mads Kristensen. Tidligere redskabsgymnast og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Vores coach Steen har også været rigtig god. Han hjælper så meget og holder os i ørerne på samme tid. Han er virkelig god til at følge op og spørge om, hvornår man skal rejse. Men det gælder faktisk hele skolen og alle lærerne, synes jeg. De er bare så søde til at hjælpe.” 

Mie Ø. Nielsen. Tidligere elitesvømmer og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Det bedste ved klassen er det sammenhold, vi har. At vi alle sammen dyrker idræt, og at vi alle sammen går op i det. Der er sådan en stemmning, hvor alle går op i både deres idræt og i skolen.”

Julie Jensen. Fodboldspiller og er tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Det bedste ved linjen og ved lærerne er, at der er så meget fleksibilitet. Så jeg har mulighed for at tage til konkurrencer, hvis det er, jeg skal afsted på en helt almindelig torsdag for eksempel.”

Lea Cecilie Dennig Simonsen. Tidligere elitedanser og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Når man spiller badminton, så er det tit, at karrieren stopper, når man bliver 35. Så er det altså rart at have en uddannelse at falde tilbage på. Sådan så jeg ikke skal starte helt fra scratch, når jeg ikke har min sportskarriere mere.”

Emilie Aalestrup. Badmintonspiller og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Der er ikke sådan vildt meget tid i overskud, og det er hårdt, ja. Men det giver dig også meget. Jeg synes faktisk, det er en god måde at øve sig i at fokusere på én ting ad gangen.”

Laura Martens Christensen. Parasvømmer og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Jeg vil klart anbefale bare at komme i gang. Det er hårdt og til tider træls, men det giver bare så godt. Både på det personlige og det sociale plan.”

Sofie Isgaard Abild. Sportskarateudøver og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Det at vi får en blok til morgentræning i skoletiden betyder, at jeg ikke skal op til den tidlige morgentræning allerede klokken halv seks. Jeg har mere tid, når jeg kommer hjem efter min træning om aftenen, inden jeg skal op igen. Og det giver mig mere restitutionstid.”

Nicolas Christensen Blanch. Elitesvømmer og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.

“Jeg drømmer om at kunne leve af det. At kunne spille fodbold hver dag, hvor jeg ikke behøver at tænke på andet end det. At blive professionel. Et stort navn. Og jeg tror på, at uddannelse er en hjælp på vejen derhen.”

Wessam Abou Ali. Fodboldspiller  og tidligere elev på Aalborghus Eliteidræt.