StudyAalborg Messe 2020

Overvejer du at starte på en stx- eller hf-uddannelse næste skoleår? Og har du Aalborghus Gymnasium med i disse overvejelser?

Så kan du her nedenfor se, hvad vi kan tilbyde dig, og hvordan din hverdag kan komme til at se ud, hvis du vælger os. Du finder også en masse information om, hvad det generelt vil sige at gå på stx eller hf samt et indblik i den helt specielle Aalborghus-ånd. 

1. Livet på Aalborghus 

Hør tre elever fortælle om, hvorfor de har valgt Aalborghus Gymnasium, hvordan hverdagen ser ud som elev på stedet, og hvad de skal efter deres gymnasietid.

2. Rundvisning på gymnasiet

Få en rundvisning af vores flotte skole af fire søde tutorer. De kommer både ind i et par lokaler, ned i kantinen, i billedkunst, i hallen og op i vores flotte musiklokaler. 

3. Præsentation af stx og hf

Få en præsentation af studieretningerne på stx og fagpakkerne på hf af uddannelsesleder Thorbjørn Lind. Vi har på Aalborghus Gymnasium i alt ni studieretninger på stx og tre fagpakker på hf. 

4. Tutorer fortæller

Høre fire af vores tutorer fortælle om, hvordan det er at starte på Aalborghus m.m. På Aalborghus mener vi, at vores elever er de bedste til at forklare om livet på skolen, og derfor har vi et korps af elevtutorer, der byder nye elever velkommen og især i starten af din tid på Aalborghus vil være en del af din hverdag på skolen. Læs mere om din første tid som Aalborghuser her.

5. Studieretningerne på stx 

Nedenfor kan du blive klogere på studieretninger på stx. Vi har i alt ni studieretninger, og du kan læse mere om fagene på de forskellige studieretningerne på stx her.

Naturvidenskabelig studieretning (studieretning 1, 2 og 3):

Samfundsvidenskabelig studieretning (studieretning 4 og 5):

Sproglig studieretning (studieretning 6 og 7):

Musisk studieretning (studieretning 8 og 9):

6. Hf på Aalborghus

På Aalborghus har vi i alt tre fagpakker på hf. Neden for kan du blive klogere på livet som hf-elev på Aalborghus. Du kan også læse mere om fagene på de forskellige fagpakkerne på hf her.