Psykolog

Hos skolepsykologen kan du komme og snakke om de personlige problemer og udfordringer, der ligger udenfor den almindelige gymnasievejledning.

Aalborghus Gymnasium har et tilbud om psykologisk rådgivning til alle elever. Hvis du mangler motivation, føler dig ensom, er kørt fast i problemer eller har oplevet sorg eller anden krise, er det muligt at få rådgivende samtaler. Dette med udgangspunkt i, at dine udfordringer direkte eller indirekte påvirker din mulighed for at gennemføre din uddannelse.

Hvordan får du hjælp?

Du kan få en tid ved at henvende dig til din studievejleder eller skolens ledelse. Du kan også selv tage direkte kontakt. (Se nedenfor). Den første samtale vil tage udgangspunkt i, hvorfor du har henvendt dig. Vi vil sammen finde ud af, hvor den rette hjælp er for dig. Finder vi ud af at samtalerne her på skolen er den bedste og eneste løsning, vil du blive tilbudt flere samtaler.

Mere/anden hjælp

Alternativt hjælper jeg dig videre, så du kan få den hjælp, du har brug for. Jeg henviser ofte til og arbejder blandt andet sammen med: Din egen læge med henblik på et psykologforløb over sygesikringen, Etnisk Ung, TUBA, Ungerådgivningen, Børn Unge og Sorg og Ventilen. Føler du at ventetiden er for lang, er her en liste over andre tilbud som evt. kan være noget for dig.

 

 • Rasmus Lund (RL)

  Skolepsykolog

  E-mail: RL@aalborghus.dk eller via Lectio.  

  Kontor:
  N13

  Træffetider:
  Samtaler aftaler vi sammen i tidsrummet 8.00-14.00.