Studievalg Danmark

Studievalg Danmark er et regionalt vejledningscenter under Uddannelsesministeriet med vejledere, der har en bred viden om mulighederne for videregående uddannelse og karriere i hele Danmark.

Din Studievalg-vejleder på Aalborghus

Her på Aalborghus Gymnasium er Peter Norman Nielsen din lokale studie- og karrierevejleder fra Studievalg Danmark, Center Nordjylland. Du vil møde Studievalg på alle årgangene i løbet af din tid på gymnasiet, da der afvikles forskellige former for kollektiv vejledning for dig og din klasse. Derudover tilbyder Studievalg også individuel vejledning, og du kan booke en tid til en snak uanset, hvilken årgang du går på. Alle spørgsmål og tanker om uddannelse og karriere er vigtige, nyttige og velkomne.

 

Studievalg vejleder om:

–    Videregående uddannelse
–    Optagelse
–    Tvivl og valg
–    Adgangskrav
–    Kvote 1 og 2
–    Supplering
–    Sabbat
–    Job og karriere
–    Efteruddannelse

Hvis Studievalg ikke lige er på skolen, når du har brug for vejledning, er du altid velkommen til at booke en træffetid eller sende en mail. Du booker nemt en tid til vejledning her eller via vores hjemmeside www.studievalg.dk.


HUSK! Du kan også booke vejledning hos Studievalg Danmark, efter du er blevet student.
Se mere på studievalg.dk.

Læs mere på UddannelsesGuiden.dk

Der er mange ting, som du selv kan gøre for at få information om videregående uddannelse og erhverv. Du kan fx bruge uddannelsesportalen www.UddannelsesGuiden.dk. Her kan du finde information om næsten alt, der har med uddannelse og karriere at gøre. Du kan fx finde ud af, hvordan forskellige uddannelser er opbygget, hvor du kan tage dem, hvilke adgangskrav de har samt hvilke jobmuligheder, uddannelsen giver. Der er også links til uddannelsestedernes hjemmesider, hvor du kan hente mere detaljeret information om lige præcis den uddannelse, du er interesseret i.

Vejleder fra Studievalg Nordjylland

  • Peter Norman Nielsen

    E-mail: pnni@studievalg.dk
    Telefon: 33 33 20 14
    Kontor: Lokale Ø122