Skal du være censor hos os?

Vi ser frem til samarbejdet og har samlet en række praktiske informationer til dig, som du måske får brug for. Vi håber, du får et godt ophold.

Finder du ikke det, du søger i vores oversigt over praktiske informationer, eller har du spørgsmål af nogen art, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Har du brug for en Covid-19 test, vil der være mulighed for at blive testet i skolens festsal fra kl. 7.30.

Kontakt eksaminator

I sektionen “kontakt os” her på siden kan du i læreroversigten finde og kontakte de lærere, du skal arbejde sammen med.

Undervisningsbeskrivelser

Vi benytter intranettet Lectio, hvor du kan du finde undervisningsbeskrivelser for alle hold.

Vejledning

  1. Følg dette link https://www.lectio.dk/lectio/290/default.aspx
  2. Vælg undervisningsbeskrivelser.
  3. Vælg derefter det hold, du vil se undervisningsbeskrivelse for.

Censororientering fra Undervisningsministeriet

På Undervisningsministeriets censorside kan du finde orienteringer for fagene, normer for skriftlig censur og censorudvekslingsplaner for censorer på stx og hf. Orienteringerne bliver lagt ud på siden løbende i prøveperioden.

Kort og kørselsvejledning

Vores adresse er: Aalborghus Gymnasium, Sohngaardsholmsvej 60, 9000 Aalborg.

Når du ankommer

Når du ankommer, skal du henvende dig på lærerværelset, hvor du får udleveret  karakterlisterne. Alle karakterlister skal underskrives og genafleveres dagligt. Administrationen holder åbent fra kl. 7:30 til den sidste prøve er slut. Skolen og lærerværelset er åbent hver dag fra kl. 7:00. Hvis du er tidligt på færde, er du velkommen til at læse dagens avis/blade og drikke en kop kaffe eller te, imens du venter på eksaminator.

Find rundt på skolen

Når du kommer ind ad hovedindgangen, finder du administrationen og lærerværelset på gangen til venstre for dig. Vi har store skilte med kort og lokaleplaner hængende i forhallen.

Mad og drikke

Vi serverer naturligvis morgenkaffe/te med rundstykker samt frokost, når du er på skolen. Hvis du skal overnatte i Aalborg har byen et væld af restauranter og caféer, så der er rig mulighed for at finde et sted at spise. Hvis ikke du har særlige ønsker, behøver du som oftest ikke at bestille bord i hverdagene, men kan blot gå en tur rundt i byen og se hvad der frister. Du kan også finde inspiration på visitaalborg.dk.