Persondataforordning

Vi registrerer og behandler personoplysninger af forskellig art i forbindelse med medarbejderes ansættelse og elevers optagelse på gymnasiet. Vi sætter en ære i at sikre, at behandlingen overholder persondataforordningen og den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning.

Her kan du læse Aalborghus Gymnasiums persondatahåndbog.

Du kan læse mere omkring persondataforordningen herunder:



Kontakt


Den dataansvarlige
Torben Poulsen, rektor
Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Aalborg

 

Telefon 96316600
E-mail: tp@aalborghus.dk


DPO-kontaktperson på gymnasiet
Mona Chander, sekretær

 

Telefon 96316600
E-mail: ch@aalborghus.dk
Træffetid hverdage fra kl. 9.00 – 15.00.

Skolens DPO

Palle Gundelund Grønbæk

 

Telefon 22181120
E-mail: pg@frhavn-gym.dk

Træffetid på hverdage fra kl. 9.00 – 10.00.
Kan kontaktes ved spørgsmål om gymnasiets behandling af de registreredes personlige oplysninger.



Datatilsynet

Tilsynsmyndigheden kan kontaktes for rådgivning eller mundtlig forvarsel om brud på datasikkerheden i tilfælde med høj risiko for den registrerede.

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00, fax: 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk

Se https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/ for telefontider.

Relevante links
Datatilsynets site vedr. GDPR: http://dbreform.dk/
Datatilsynet, vejledninger: https://www.datatilsynet.dk/vejledninger/vejledninger-databeskyttelsesforordningen/databeskyttelsesforordningen/
Privacykompasset (Virk.dk): https://startvaekst.virk.dk/privacykompasset
Databeskyttelse for børn og unge https://www.datatilsynet.dk/boern-og-unge